Instructiuni montaj

    Materiale necesare:

-  bormasina cu percutie, cu puterea de minim 800W si burghiu de 14
-  bolturi de tip conexpand (incluse in pachet)
-  cheie inelara de 17
-  surubelnita in cruce

    Pasii pentru instalare:

-  Cu ajutorul cheilor se va desschide si se va extrage usita din spatele aparatului.
-  Cu ajutorul unei surubelnite se vor indeparta suruburile de pe carcasa aparatului, dupa care xarcasa se poate indeparta.
-  Se vor observa locurile de fixare a aparatului pe sol (doua in fata si unul in spate). -  Aparatul se va pozitiona exact in locul in care va fi montat, iar cu ajutorul unei bucati de creta se vor marca pe sol locurile exaccte de gaurire, corespunzatoare locurilor de fixare ale aparatului. In timpul acestei manevre aparatul NU va fi miscat din locul in care doriti sa instalati. Dupa efectuarea manevrei este bine sa va asigurati ca punctele au fost corect marcate pe sol.
-  Cu ajutorul bormasinii cu burghiu de 14 se vor da gauri de adancimea camasii metalice a bolturilor conexpand, EXACT in locurile marcate cu creta.
-  In gauri se vor introduce suruburile cu gamalia in jos si cu camasa metalica pe ele, pana cand aceasta va intra de tot in pamant.
-  Pe filetele ce ies din pamant se vor introduce locasele de prindere ale aparatului. -  Se va introduce pe filet saiba, iar apoi se va infileta piulia pana cand aceasta se va bloca sau va opune o mare rezistenta la infiletare.
-  Se va monta inapoi carcasa neagra a aparatului, se vor fixa cele doua suruburi de deasupra acesteia si se va fixa usita din spate. Se va fixa si dopul de cauciuc pe incuietoarea usitei, pentru a preveni patrunderea apei.
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Medicaro. Toate drepturile rezervate